U napadu ludila u njemačkom selu muškarac pištoljem ubio suprugu, sina pa sebe

U NOVOM krvavom pohodu u Hildesheimu u Njemačkoj muškarac je pištoljem ubio svoju suprugu, osmogodišnjeg sina pa je počinio samoubojstvo, a u napadu je još troje ljudi ozlijeđeno.

Po riječima glasnogovornika policije troje ozlijeđenih su tinejdžeri. Svoje divljanje otac je počeo u 18,45 sati kada je policiji prijavljeno pucanje. Po dolasku u kuću u kojoj je živio par sa svoje četvero djece, policajci su pronašli dvoje mrtvih. Kasnijom pretragom je pronađen i ubijeni osmogodišnji sin, pišu njemački mediji.

Sasvim obična, mirna obitelj u kojoj su djeca selom raznosila novine

U bolnicu su s ozbiljnim ozljedama dovezeni i 14-godišnjakinja i 16-godišnjak. Teške ozlijede pretrpio je i 15-godišnjak koji je došao u posjet obitelji. Policija još uvijek pokušava otkriti motiv ovog "krvavog pira" pobješnjelog oca. "Plavce" je šokirao prizor koji su pronašli u kući. U tijela dvoje mrtvih supružnika ležala su tijela mrtvog osmogodišnjaka. Christian H. Forstwirth prvo je ubio suprugu, pa je pucao po djeci da bi, na kraju, presudio i sebi.

Christian H. Forstwirt i Cornelia K. živjeli su u selu 10 godina, a njihovi susjedi su izjavili kako su bili sasvim obična, mirna obitelj. Roditelji su se voljeli družiti s drugim mještanima i sudjelovali su u društvenom životu, dok su djeca selom raznosila novine. U brak je s Corneliom došlo dvoje starije djece, a zajedno su imali dvoje djece, ubijenog osmogodišnjaka i šestogodišnju kćer, koja je jedina prošla bez ozljeda u očevom napadu ludila.

I.Kri.
Foto: Bild.de

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara