U novogodišnjoj noći dvoje ozlijeđenih petardama

U NOVOGODIŠNJOJ noći na zagrebačkom su području dvije osobe lakše ozlijeđene od petardi, propucani su prozori stana i kuće Dubravi i oštećeno je sedam tramvaja, izvijestila je danas zagrebačka policija, koja ocjenjuje da u glavnom gradu Hrvatske, sve u svemu, nije bilo većih izgreda i narušavanja javnog reda i mira.

U Samoboru je lakše ozlijeđen 16-godišnjak kojem je u ruci eksplodirala petarda, a isto se dogodilo i 42-godišnjaku u Vrbovcu.

U policiji procjenjuju da se na dočeku Nove godine na središnjem gradskom Trgu okupilo oko 70 tisuća Zagrepčana.

Policija je intervenirala samo jednom, kada je djelatnicima Hitne pomoći pomogla da u vozilo smjeste 20-godišnjeg pijanog i agresivnog mladića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je u novogodišnjoj noći u akciji "Mir i dobro" oduzela oko 5,5 tisuća petardi i 126 raketa.

U Dubravi su propucani prozori jednog stana i kuće, no na sreću nitko nije ozlijeđen.

Silvestarsku noć neki su iskoristili za razbojstva. Tako su sat uoči ponoći na Strossmayerovom trgu četvorica nepoznatih presrela dvojicu maloljetnika i oduzela im mobitel i manji novčani iznos, a dvojica uličnih razbojnika su uz prijetnju pištoljem u Trnjanskoj ulici 24-godišnjaku uzeli jaknu i novac, sinoć oko 20,30 sati.

Jedan je 29-godišnji provalnik već na početku 2004. krenuo na "posao", ali ga je 40-ak minuta iza ponoći policija uhvatila na djelu, pri pokušaju provale u trgovinu VIP u Aveniji Dubrovnik.

Gotovo u isto vrijeme u Planinskoj ulici na Peščenici izbio je požar u skladištu tvrtke PET promet. Uzrok požara još se ne zna, a šteta je procijenjena na oko pola milijuna kuna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara