U par dana nestalo je nekoliko maloljetnika, jeste li vidjeli nekoga sa slike?

U par dana nestalo je nekoliko maloljetnika, jeste li vidjeli nekoga sa slike?

Foto: NENO

U SAMO nekoliko dana nestalo je nekoliko maloljetnih osoba, objavljeno je na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Udorović Ivana nestala je 12.1. u Karlovcu. Ivana je rođena 5.5. 1999. godine u Karlovcu. Visoka je 165 centimetara i srednje je tjelesne građe. Spomenutog se dana udaljila s adrese prebivališta, ulice Ante Starčevića u Karlovcu. Iz NENO-a napominju kako je priložena fotografija nastala 2008. godine.Filipović Mira rođena je 2.10.2000 godine u Đakovu. Visoka je 170 centimetara. Trenutno boravi u Vođincima odakle je i nestala 13.10.2016. Nestanak se vodi u policijskoj upravi vukovarsko - srijemskoj.Horvat Stela rođena je 3.8.2001. godine, visoka je 160 centimetara i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka imala je smeđu majicu, crne hlače i smeđe cipele. Nestala je još 14.11.2016. godine, u Murskoj Središću joj se gubi svaki trag.

"Osoba je otišla s adrese stanovanja u nepoznatom smjeru", stoji u opisu na stranici Neno.

Enes Dedić rođen je 3.1.2003. godine, a njegov je nestanak  prijavljen danas. Jače je tjelesne građe, a u trenutku nestanka na sebi je imao tamno plavu jaknu, sivi donji dio trenirke i tenisice. Nestao je u Zagrebu, s adrese gdje živi uputio se u nepoznato.

Ako ste vidjeli ikog od njih prijavite to u najbližoj policijskoj postaji, nazovite 192 ili javite na mail nestali@nestali.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara