U POVODU USKRSA POLOŽENI VIJENCI I ZAPALJENE SVIJEĆE NA GROBNICE HRVATSKIH BRANITELJA I CIVILA i NA GROB DR. FRANJE TUĐMANA

U povodu Uskrsa danas su predstavnici Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja, izaslanstvo Predsjednika Republike, potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, predstavnici Koordinacije udruga branitelja proisteklih iz Domovinskog rata i Odjela za branitelje Grada Zagreba, položili vijence i zapalili svijeće na zajedničku grobnicu neidentificiranih hrvatskih branitelja i civila na Krematoriju na Mirogoju. L

Potpredsjednica Kosor, predstavnici Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih, Koordinacije udruga i Ministarstva obitelji, vijenac su položili i svijeće zapalili i na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i kod Središnjeg križa na Mirogoju.

Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća pomolili su se za sve zatočene i nestale, ubijene i poginule u Domovinskom ratu, a molitvu je predvodio fra Marko Medo.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnici Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja položili su vijenac i zapalili svijeće i pod središnjim križem na Miroševcu.

(Hina) xbma ysšh

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara