U Rijeci u napuštenom BMW-u pronađen leš narkomana?

U SUBOTU oko 18 sati, u riječkom naselju Marčeljeva Draga, u ulici Ede Jardasa, nedaleko od broja 44, na stražnjem sjedalu napuštenog BMW-a, pronađeno je neindetificirano tijelo u već raspadnutom stanju.

Osobno vozilo marke BMW, sivo-srebne boje, već se navodno više mjeseci nalazi parkirano na toj lokaciji, bez stražnje registarske oznake, a iako je u nekoliko navrata smetalo stanarima te ulice, stravična je istina otkivena tek u subotu, kada se u blizini održavalo vjenčanje te su sudionici istoga osjetili neugodan miris koji se širio iz automobila, očigledno pojačan nedavnim porastom temperatura, te pozvali policiju.

Iako policija sinoć nije željela objaviti niti inicijale mrtvog mladića čiji je leš pronađen u već raspadnutom stanju, neslužbeno se doznaje da je navodno riječ o 34-godišnjem Igoru Mladeniću iz Zagreba, narkomanu, policiji otprije poznatom po brojnim prekršajima, prenosi riječki R-1.

Činjenica da se u parkiranom automobilu nalazi mrtvo tijelo prolaznicima i stanarima ulice čak je dva mjeseca ostala nepoznata upravo radi zatamnjenih stakala na BMW-u.

Policija je zbog očevida vozilo premjestila na nepoznatu lokaciju. Nakon podizanja automobila na vozilo vučne službe, uočena su oštećenja prednjeg dijela vozila. Tom prilikom uočeno je da se na prednjem dijelu vozila nalazi registracijska pločica ZG-1744-BL.

Neki od očevidaca su kazali kako se sjećaju muškarca pronađenog u automobilu.

"Muškarac mlađe dobi, od oko 30-ak godina, dolazio je tu s jednom mladom ženom. Tu smo ga vidjeli jedno dva puta, ništa više. Samo je iz auta nešto uzeo, neko odijelo ili najlon, šta od toga ne znam. U tom autu mu je visilo odijelo." - rekla je jedna od susjeda za Primorski radio.

Nešto sličan komentar dao je i jedan od susjeda: "Jedno jutro sam ga vidio, bio je otvorio auto, uzeo jedan najlon sa sobom, zatvorio auto i otišao. Mislio sam da će auto maknuti, ali nije i više ga nisam vidio."


I.M.
Foto: Krunoslav Čovo (
www.r-1.hr)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara