U sačekuši u centru Beograda ubijen vođa mafijaški boss Ugo Aranitović

U KLASIČNOJ sačekuši u centru Beograda smrtno je stradao vođa jedne od najjačih srpskih kriminalnih grupa iz Šapca 42-godišnji Uglješa Aranitović, kojeg je nepoznati napadač pogodio s više od deset hitaca u glavu i tijelo.

Zapalili automobil

Kako piše srpski Blic Aranitović, koji je u kriminalnim krugovima poznatiji pod nadimkom Ugo, nakon večere u jednom srpskom restoranu gdje je bio sa svojom djevojkom krenuo je prema jednom svom poslovnom prostoru u automobilu Peugeot 407.

Ubrzo ga je "presreo" Audi crne boje iz kojeg je suvozač otvorio rafal prema vratima "peugeota" kojim je upravljao Ugo. Sačekuša se dogodila oko jedan sat ujutro u Lominoj ulici, a svjedoci govore o više od dvadeset hitaca koji su se mogli čuti u gluho doba noći. 

Aranitović je na mjestu preminuo, dok njegova djevojka nije ozlijeđena. Policija koja je blokirala glavni srpski grad u potrazi za crnijem Audijem našla je u Ulici Cvetanova ćuprija zapaljen crni automobil Audi A4 bez tablica. U automobilu nije nađeno oružje, no vjeruje se da su ga ubojice koristile u napadu na Aranitovića, te ga na koncu zapalili.

Zapalio kuću bivše žene

Prije sedam godina Aranitović je preživio sačekušu ispred auto-servisa na Voždovcu. Napad je bio organiziran po sličnom scenariju, a napadači su tada ispalili nekoliko rafala u "mercedes“ u kojem je bio Aranitović se nekoliko prijatelja. Izvukao se bez ozljeda. Nekoliko godina kasnije u izravnom sukobu s protivničkom kriminalnom skupinom u Šapcu teško je ranjen u glavu.

Protiv njega se vodilo nekoliko sudskih postupaka za teška kriminalna djela, a ostao je zapamćen i po tome što je u vrijeme kada ga je tražila srpska policija, uspio zapaliti kuću bivše supruge, jer je beogradskim medijima dala nekoliko izjava o njegovim kriminalnim poslovima.

M.M.
Foto:Kurir

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara