U SAD-u djevojčica se ustrijelila bakinim pištoljem

U COLUMBIJI u Južnoj Karolini 4-godišnja djevojčica ustrijelila se pištoljem kojeg je uzela iz bakine torbice. Djevojčica je samoranjavanje preživjela, ali liječnici odbijaju iznijeti detalje o njenom zdravstvenom stanju.

Nesretni se događaj zbio jučer u trgovini Sam's Club gdje se djevojčica vozila u kolicima za šoping u kojima je njena baka ostavila torbicu s napunjenim pištoljem koji je legalno posjedovala.

47-godišnja Donna Hutto Williamson povela je unuku sa sobom u šoping, a sa sobom je ponijela i malokalibarski pištolj za kojeg je imala dozvolu za prikriveno nošenje. Oružje je bilo skriveno u torbici koja se nalazila pored djevojčice koja je sjedila u kolicima.

Djevojčica je uzela torbicu u ruke i u njoj pronašla pištolj koji je opalio. Metak ju je pogodio u prsa, a odmah nakon toga djelatnici u trgovini pohitali su u pomoć.

Baka uznemirena događajem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojčica je u kritičnom stanju prevezena u bolnicu te se nakon operacije oporavlja. 68-godišnja Inease Williamson, svekrva Donne Hutto Williamson, kazala je da je njena snaha šokirana i vrlo uznemirena nesretnim događajem.

Njena baka zasad nije prijavljena zbog bilo kakvog zločina. Policija je priopćila da je događaj snimljen na jednom nadzornoj kameri u trgovini, ali snimka neće biti emitirana u javnost.

Nakon nesretnog događaja trgovina je bila zatvorena do poslijepodnevnih sati, kad je okončan očevid.

I.K.
Foto: AFP arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara