U školi u Zagrebu osvanuo plakat s pozivom na prosvjed protiv Istanbulske

U školi u Zagrebu osvanuo plakat s pozivom na prosvjed protiv Istanbulske

Foto: Čitatelj

DANAS je na ulazu u školu A. B. Šimić u Trnovčici u Zagrebu fotografiran plakat kojim se poziva na prosvjed protiv ratifikacije Istanbulske konvencije.

Na plakatu je navedeno kako će se prosvjed protiv Istanbulske konvencije održati 24. ožujka u 11 sati na Trgu žrtava fašizma.

"Nulta tolerancija na bilo kakav oblik nasilja, ali vi niste Roditelj 1 i Roditelj 2 već otac i majka", napisano je na plakatu koji je postavljen na prostoru škole.

Na prosvjed pozvao i Stojić

Danas je na, čini se, isti prosvjed, pozvao i Don Damir Stojić na svojem Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"'Najmračniji krugovi pakla su rezervirani za one koji u vremenima moralne krize ostanu neutralni i suzdržani." (Dante Alighieri)

Dragi prijatelji,
pozivamo Vas da nam se u što većem broju pridružite na prosvjedu, 24. ožujka 2018. u 11:00 sati na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu - kojim ćemo poručiti da se protivimo ratifikaciji Istanbulske konvencije!

Mi s Jaruna okupljamo se do 10:00 sati ispred crkve sv. Mati Slobode na Jarunu, nakon čega zajedno krećemo prema tramvajskoj stanici, gdje ćemo se susresti s prijateljima iz župe Marije pomoćnice i svi zajedno krenuti put Trga žrtava fašizma.

Radujemo se skorom susretu!
Vidimo se uskoro! +Bb", poručio je Stojić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara