U Splitu autom udario pješakinju i pobjegao, prijavila ga druga žena

U Splitu autom udario pješakinju i pobjegao, prijavila ga druga žena
Screenshot: Google Maps

DANAS oko 13.30 u Splitu je došlo do prometne nesreće u kojoj je stradala jedna žena. Nju je netko udario automobilom da bi se potom udaljio s mjesta događaja. Policija je ranije danas objavila kako traže svjedoke.

"Danas u 13.30 sati zaprimili smo dojavu da je u ulici Zbora narodne garde u Splitu  vozilo oborilo pješakinju, te se za sada nepoznati vozač udaljio s mjesta prometne nesreće. Pješakinja je prevezena na pružanje liječničke pomoći u bolnicu. Policijski službenici  na mjestu događaja obavljaju očevid.

Molimo očevice prometne nesreće da se dođu u Postaju prometne policije Split, Bračka 24, ili da nazovu na telefon 021/504-036, 504-010 ili 192 radi utvrđivanja svih činjenica vezanih uz ovu prometnu nesreću", priopćili su iz policije ranije danas.

Nešto kasnije javili su kako je muškarac identificiran jer ga je prijavila jedna vozačica.

"U odnosu na prometnu nesreću koja se dogodila danas u Splitu oko 13:30 sati u kojoj je oborena pješakinja, utvrđen je identitet osobe i podaci o vozilu koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći, na način da je vozačica pristupila u policijsku postaju. U ovom trenutku još uvijek ne raspolažemo informacijom o težini ozljeda koje je zadobila pješakinja", objavili su iz policije.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara