U Srbiji četiri djevojčice tukle i silovale 12-godišnjakinju

MEĐU tinejdžerima se dogodio još jedan stravičan slučaj zlostavljanja i silovanja - ovog puta u Pirotu, u Srbiji. Kako javlja Press Online, 12-godišnju učenicu šestog razreda Osnovne škole "8. septembar", tukle su i seksualno zlostavljale četiri školske kolegice.

Sve to djevojčice su snimile mobitelom, a šokantne snimke, na kojima četiri nasilnice djevojčicu šamaraju, tjeraju je da se skine potpuno gola i guraju joj kemijsku olovku u vaginu, obišle su grad. Na snimci koja prikazuje zlostavljanje, čuju se i brojne uvrede. "Skidaj se odmah! Skidaj se! Raširi ruke, raširi noge!", vikala je tijekom zlostavljanja jedna od nasilnica.

Pressu je stric zlostavljane djevojčice rekao kako su njegovu nećakinju prošle srijede, prije početka nastave, četiri nasilnice, uz prijetnju, odvele do jedne obiteljske kuće, u kojoj su se potom satima iživljavale nad 12-godišnjakinjom.

"Cijelo prijepodne su je tukle i seksualno zlostavljale. Sve to su snimale mobitelom. Tukle su je, brutalno šamarale, vukle za kosu, naredile joj da se skine gola i nastavile je najbrutalnije zlostavljati", ispričao je, dodajući kako je jedna od zlostavljačica dvije godine starija od njegove nećakinje. Rekao je i kako je njegov brat, otac zlostavljane djevojčice, koji je ranije dva puta doživio infarkt, smješten u bolnicu i nalazi se pod jakim sedativima.

"Snimka je već idućeg dana počela kružiti gradom. Već u četvrtak je moju nećakinju zvao jedan od profesora i pitao je kako je to mogla snimati i ima li imalo mozga. Majka jedne od djevojčica koje su je maltretirale također je ubrzo nazvala. Tad mi je rekla doslovno: `Evo vam je pa joj vi sudite. Ja imam još jednu kćer i znam što bih ja učinila da se njoj nešto tako dogodi`", ispričao je stric zlostavljane 12-godišnjakinje.

I.M.
Foto: Press Online

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara