U Srbiji i BiH uhićeno 30 pripadnika međunarodne kriminalne organizacije

Tekst: N.Š.
Foto: Aleksandar Dimitrijević / Cropix

SRBIJA i BiH pokrenule su velike policijske akcije u kojima su uhićena ukupno 30 pripadnika međunarodne kriminalne skupine, javlja B92. Direktor srbijanske policije Milorad Veljović kaže kako se među uhićenima nalazi i Darko Elez koji je navodno na čelu te mafijaške organizacije. Nagađa se je li Elez uhićen u Beogradu ili Lukavici. "U Beogradu i Srbiji je uhićeno osam pripadnika te organizirane kriminalne skupine na čelu s Darkom Elezom", rekao je Veljović.

Istovremeno je u Sarajevu policija uhitila neke od pripadnika iste organizacije, a među njima su navodno i neki policajci. "U akciji sudjeluju sve policijske agencije u BiH, u suradnji s pravosudnim i policijskim organima Republike Srbije. Slobode je već lišeno više osoba, među kojima su i zaposlenici više policijskih agencija u BiH", rekao je portparol Tužiteljstva BiH Boris Grubešić.

Radi se o kriminalnoj organizaciji čiji se pripadnici bave ubojstvima, ucjenama, krađom, trgovinom drogom i sličnim "aktivnostima". Sutra će u Beogradu biti organizirana konferencija za medije na kojoj će sudjelovati i predstavnici iz Bosne i Hercegovine, a na kojoj će novinari biti obaviješteni o ovim koordiniranim akcijama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara