U srijedu je ispraćaj SDP-ovca preminulog na Konvenciji

BORUT PAVLIČ, član Uprave Hrvatskog informatičkog zbora i predsjednik Uprave informatičke tvrtke Elit-trade iz Zagreba, bit će ispraćen u srijedu na Krematoriju u Zagrebu.

On je kao gost prisustvovao na SDP-ovoj Izbornoj konvenciji u Domu sportova proteklu subotu. Ondje mu je u popodnevnim satima iznenada pozlilo, nakon čega je otišao kući i umro u svome domu. Oproštaj od kolege najavio je HIZ i njegova tvrtka.

"Iznenadnom smrću, u 67. godini, napustio nas je kolega i prijatelj, gospodin Borut Pavlič, predsjednik uprave tvrtke Elit-trade iz Zagreba i član Upravnog odbora HIZ-a. Borut je bio na čelu Elit-tradea, prvog European Computer Driving Licence (ECDL) centra u Hrvatskoj, a njegove su velike zasluge u uvođenju i primjeni ECDL sustava u Hrvatskoj", napisali su o svome kolegi članovi Zbora.

Njegovi su kolege iz tvrtke Elit-trade napisali "Borut je svoje srce ugradio u naš uspjeh".

"Borut je od početka bio neumoran promotor ECDL sustava u Hrvatskoj i srce Elit-tradea. Još uvijek u nevjerici zbog naglog gubitka, shvaćamo da bi nabrajanje njegovih zasluga bilo preopširno za ovakvu obavijest, stoga ćemo spomenuti samo zadnje priznanje: Kristalni globus Hrvatskog informatičkog zbora za zasluge u uvođenju i primjeni ECDL sustava u Hrvatskoj, kojega je primio koncem 2007", navedeno je na stranicama te tvrtke, a u potpisu stoji kolektiv Elit-tradea.

Kako su najavili, komemoracija povodom smrti Boruta Pavliča održat će se u prostorijama HIZ-a, u zagrebačkoj Ilici 191e, 14. svibnja u 10.00 sati. Ispraćaj Pavliča održat će se u 13.20 sati na Krematoriju u Zagrebu.

A.B.
Foto: www.HIZ.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara