U sudaru poginuo vozač i teško ozlijeđena 9-godišnja djevojčica

U SUDARU triju automobila jutros oko 6,15 sati u Kostreni smrtno je stradao vozač, teško je ozlijeđena 9-godišnja djevojčica i lakše suputnik, izvijestila je glasnogovornica primorskogoranske Policijske uprave Mirjana Kulaš.

Vozač osobnog automobila "renault 5" riječkih registarskih oznaka Z. A. (69), vozeći magistralnom cestom u Kostreni od Bakra prema Rijeci, u blagu lijevom zavoju prešao je na lijevu stranu i udario u "audi 80", također riječkih registarskih oznaka, koji je vozio S.M. (52) iz Rijeke. Od siline udarca "renault" se polukružno okrenuo na cesti i udario u prednji dio "hyundai lantre" koji se nalazio iza "renaulta" u istom prometnom traku a vozio ga je D.B. (38) iz Kostrene.

Z.A. je od ozljeda preminuo u sušačkom KBC-u u Rijeci u 7,15 sati, a njegova suputnica A.A. (9) teško je ozlijeđena i nalazi se u Dječjoj bolnici na Kantridi. Lakše je ozlijeđen suputnik u "audiju" V.R. (48).

Promet je bio prekinut od 6,15 do 7,30 sati te je preusmjeravan obilaznim cestama.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara