U Sydneyju viđena još jedna dvojnica Madeleine McCann

POTRAGA za malom Madeleine McCann rezultirala je pronalaskom još jedne njene dvojnice. Policija je ovog puta alarmirana nakon što je u Sydneyu viđena plavokosa djevojčica neodoljivo nalik na Maddy.

Djevojčicu je u naručju nosio muškarac odjeven u crno, koji je govorio francuski. Na sebi je imao crnu beretku, crne hlače i crnu majicu. Djevojčica, u dobi od oko četiri godine, bila je odjevena u ružičastu haljinicu. Viđeni su jučer oko 11 sati na željezničkoj postaji u centru grada,

Prema javljanju Daily Telegrapha, prije no što je policija pristupila muškarcu, pozvano je čak i pojačanje. No, ubrzo se pokazalo kako je riječ o još jednoj Madeleineinoj dvojnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Madeleine McCann je 3. svibnja prošle godine nestala iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz, dok su njeni roditelji Kate i Gerry s prijateljima bili na večeri. Od tada je više puta javljano kako je djevojčica viđena u raznim dijelovima svijeta, od Maroka, pa sve do Međugorja, međutim svaki put se pokazalo da nije riječ o Maddy.

I.M.
Foto: Daily Telegraph

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara