U tijeku je žestoki Facebook rat između Aleksandre Kolarić i Željka Jovanovića

U tijeku je žestoki Facebook rat između Aleksandre Kolarić i Željka Jovanovića

Foto: FAH

ŽELJKO JOVANOVIĆ na svojem je Facebooku profilu objavio kako Aleksandra Kolarić siluje javnost svojom opsjednutošću Milanovićem. Njoj nije trebalo dugo da odgovori na Jovanovićevu prozivku. U manje od sat vremena objavila je na svojem profilu odgovor na prozivku.

"Kolarićka siluje javnost svojom opsjednutošću Milanovićem. Čini to ne samo preko medija, nego čak i u frizerskom salonu gdje glumatajući ne znam što vrlo glasno preko spikerfona objašnjava Komadini što da radi za predstojeće unutarstranačke izbore. Potvrdila gospođa koja se frizirala. Pametnom dosta", napisao je Jovanović.

Kolarićka siluje javnost svojom opsjednutošću Milanovićem. Čini to ne samo preko medija, nego čak i u frizerskom salonu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Posted by Željko Jovanović on Tuesday, January 12, 2016

 

Aleksandra Kolarić, koju je Zoran Milanović izbacio iz SDP-a, ubrzo je odgovorila i prozvala Jovanovića zbog načina komunikacije.

"Razina komunikacije Ž. Jovanovića jasan je pokazatelj dubine političke krize i stanja u SDPu. Takva komunikacija spada na plac i u frizerski salon koji spominje, a ne.u javni diskurs. Ovo vodstvo SDP-a politiku je svelo na trač i osobne netrpeljivosti. Umjesto da da ostavku i prizna svoj dio odgovornosti za loše rezultate Jovanović, zagovornik verbalnog delikta, jedino umije etiketirati i napadati na osobnoj razini. Ja svoje bitke bijem sama. Zanimljivo je kako se hrabri fajter Milanović od javnih kritika sakriva iza svojih poslušnika", napisala je Kolarić.

Razina komunikacije Ž. Jovanovića jasan je pokazatelj dubine političke krize i stanja u SDPu. Takva komunikacija spada...

Posted by Aleksandra Kolarić on Tuesday, January 12, 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara