U veljači prva Hrvatska konferencija o internet oglašavanju

HOTEL Westin u Zagrebu će 20. veljače 2007. godine biti poprište Prve Hrvatske konferencije o internet oglašavanju FuturAd, gdje će po prvi puta u Hrvatskoj gostovati pionir internet marketinga i jedan od osnivača digitalne industrije u Velikoj Britaniji Danny Meadows-Klue.

Danny je sa više od desetljeća iskustva u digitalnim medijima i online marketingu, priznat od britanskog ministarstva trgovine i industrije kao jedan od osnivača digitalne industrije. Vodeća je figura u internet industriji Velike Britanije još od 1995. te je od onda konstantno rangiran u top pedeset najutjecajnijih "igrača" na tržištu.

Sada vodi vlastitu agenciju za online strategiju i edukaciju. Jedan je od osnivača Interactive Advertising Bureau UK (IAB-a UK), a od 1999. - 2003. i predsjednik IAB-a UK. Od 2001. g. do 2005. predsjednik je Interactive Advertising Bureau Europe (IAB Europe), a od 2005. do danas obavlja dužnost CEO IAB-a Europe, te tako postaje jedan od najvećih autoriteta na području internet oglašavanja.

Početkom 2000. pridružio se NBCs internet business - u to vrijeme jednom od 10 najjačih online kompanija u svijetu, kao potpredsjednik za sadržaje i proizvode. Vodio je i pomagao postaviti niz online tvrtki uključujući: retailers, portale, email, medijske brandove i online agencije.

U Zagrebu će tema njegovog predavanja biti "Pametno digitalno oglašavanje i maksimizacija koristi umreženih/povezanih medija".
Na konferenciji će također predavati i Zoran Savin, predsjednik IAB Slovenija, jedan od dopredsjednika IAB Europe te medijski strateg i kreativni direktor interaktivne agencije Sonce.net. Tema njegovog predavanja će biti "Relevantnost, kompleksnost, lokalnost i drugi oblici budućnosti Internet oglašavanja".

Konferencija je namijenjena svima iz online industrije, CEO-ima, CMO-ima, direktorima marketinga, brand managerima, kreativnim direktorima, medijskim direktorima, medijskim zakupcima i medijskim planerima. Prijaviti se možete na adresi www.futurad.net do 19. veljače.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara