U Zadru održan središnji predizborni skup HSP-a za 9. izbornu jedinicu

TONČI TADIĆ, prvi na listi Hrvatske stranke prava (HSP) za IX. izbornu jedinicu, na središnjem predizbornom skupu u Zadru rekao je danas da je HSP uvijek slijedio nacionalne interese i potrebe hrvatskog naroda te da će Hrvatska iz krize prije izići potezima poduzetnika i znanstevnika, nego potezima vlasti.

Obraćajući se nazočnima u dvorani kluba "Gotham" u Zadru, u kojoj se predstavilo više kandidata te stranke i predsjednik stranke Anto Đapić, Tonči Tadić rekao je da je Republika Hrvatska samostalna, ali se ne ponaša kao pomorska zemlja. Zato HSP traži bezuvjetni gospodarski pojas na moru i obalnu stražu, rekao je Tadić istaknuvši da Hrvati žele braniti svoje more i svoj Jadran.

U nastavku je obećao kako će se zauzimati da Vlada svim učenicima, neovisno o njihovu materijalnom statusu, mora omogućiti računalo.

Anto Đapić, predsjednik stranke, rekao je da HSP u IX. izbornoj jedinici ima velike ambicije. Obećajemo pošteniji odnos politike prema hrvatskom narodu i spremnost na žrtve, kako bismo pomogli narodu, istaknuo je Đapić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

On misli da je prosječni birač neodlučan. Ako želi promijeniti vlast, može glasovati za bilo koju stranku, ali ako se želi opredijeliti za promjenu politike, trebao bi glasovati za HSP, rekao je Đapić. Sve su velike stranke imale priliku biti u vlasti, sve osim HSP-a, koji je dao nemjerljiv doprinos u stvaranju hrvatske države, ocijenio je Đapić.(Hina) ima mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara