U Zadru otvoren novi poslovni centar Hypo banke

U Zadru otvoren novi poslovni centar Hypo banke

HYPO ALPE-ADRIA-BANKA otvorila je Hypo Business Centre Zadar, što je prvi od tri ovogodišnja kapitalna objekta. Nakon Zadra slijedi otvorenje središnjice u Zagrebu, jedne od najvećih u Grupi te regionalnog centra u Rijeci.

Podružnica Hypo Alpe-Adria-Banke u Zadru počela je s poslovanjem 2000. godine i od tada bilježi vrlo uspješne poslovne rezultate. U svega 6 godina poslovanja u Zadru profilirala se u jednu od najaktivnijih banaka na području sjeverne Dalmacije, i to i u poslovanju s privrednim subjektima i s građanima.

S bilančnom svotom od više od 1,3 milijarde kuna, podružnica posluje s oko 2000 pravnih subjekata, uz Štedno-kreditnu zadrugu koja ima oko 1000 obrtnika, što predstavlja više od 3000 korporativnih klijenata. Konkurentnim pristupom i paletom proizvoda kreiranih prema potrebama klijenata zadobila je povjerenje više od 13.000 građana koji u banci imaju svoj privatni račun.

Centar se nalazi u Ulici Zrinsko- Frankopanskoj, površina mu je ca. 2000 m2, a njegova gradnja počela je u veljači 2005. godine. Ukupna investicija poslovne zgrade banke iznosi 5,9 milijuna eura. Riječ je o modernom objektu s podzemnim garažama. Projektant je bio poznati zagrebački arhitekt, pokojni Robert Somek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novom Hypo Business Centru radit će pedesetak zaposlenika, uključujući i  Podružnicu Leasinga.

Podružnica Zadar će zadržati poslovnicu u centru grada, koja će biti specijalizirana za građanstvo i poslove platnog prometa s pravnim subjektima i cijele će godine raditi u dvije smjene.

Hypo Alpe-Adria-Banka obilježila je otvorenje svoga novog poslovnog centra donacijom od 50 tisuća kuna dječjem vrtiću za djecu s teškoćama u razvoju "Latica" u Zadru. Donacija je namijenjena za adaptaciju prostora i njegovu što adekvatniju prilagodbu potrebama djece i osoblja vrtića. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara