U Zagorju poginula pješakinja, dvije teško ozlijeđene

SUBOTNJA večer u Hrvatskome zagorju bila je kobna za tri pješakinje: Ana Škrlec (56) iz Đurmanca je poginula, a u Stubičkim Toplicama teško su ozlijeđene 17-godišnja Vlatka Bertol iz Krušljeva Sela i Miroslava Brodan (79) iz Zagreba, izvijestila je danas policija.

Ana Škrlec poginula je u subotu oko 18 sati na državnoj cesti broj 1 kod Đurmanca. Nasretnu je ženu najvjerojatnije kamionom udario nepoznati vozač, koji je pobjegao s mjesta nesreće. Od siline udarca odbačena je u odvodni kanal uz cestu, u kojemu je i pronađena mrtva. Prema riječima voditelja Ureda načelnika krapinsko-zagorske Policijske uprave Miljenka Fruka, policija traga za odbjeglim vozačem.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Ulici Ljube Babića Gjalskog u Stubičkim Toplicama u subotu oko 21 sat Vlatku Bertol automobilom je udario 74-godišnji mještanin Alojz B., pri čemu ju je teško ozlijedio.

Jučer u 17,10 sati u Ulici Viktora Šipeka, također u Stubičkim Toplicama, Nikola V. (35) iz Donje Stubice automobilom je na pješačkome prijelazu srušio Miroslavu Brodan dok je prelazila cestu. Starici je liječnička pomoć pružena u zabočkoj Općoj bolnici, gdje je i zadržana na liječenju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara