U ZAGREBU DRŽAVNO I REGIONALNO NATJECANJE FRIZERA

U organizaciji Saveza frizera Hrvatske (SFH) i Udruge frizera obrtnika Zagreba danas se na Zagrebačkom velesajmu održava 7. državno prvenstvo frizera te 3. međunarodno natjecanje frizera "Trofej AlpeAdria Zagreb".

Na državnom prvenstvu sudjeluje pedesetak frizera i učenika frizerskih škola iz Zagreba, Bjelovara, Rijeke, Karlovca, Osijeka, Pule, Varaždina i Koprivnice, a podjednak se broj natjecatelja očekuje i na "Trofeju Alpe-Adria".

To međunarodno natjecanje frizera regije Alpe-Adria, iz Italije, Austrije, Slovenije i Hrvatske, prve se dvije godine održavalo u Italiji, a ove godine prvi put u Hrvatskoj.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim natjecatelja, u SFH iz tih zemalja očekuju i nekoliko stotina posjetitelja, kojih bi zajedno s onima iz Hrvatske i susjednih zemalja trebalo ukupno biti oko tisuću.

Oba se natjecanja održavaju pod pokroviteljstvom Ministarstva za obrt, malo i srednje poduzetništvo te financijsku potporu Poglavarstva Grada Zagreba, a pobjednici državnog prvenstva Hrvatsku će predstavljati na svjetskom prvenstvu u Milanu 2004. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara