U Zagrebu nestao poznati srpski kuhar

U Zagrebu nestao poznati srpski kuhar
Foto: Facebook privatni album

ZAGREBAČKA policija prijavila je danas nestanak 44-godišnjeg kuhara Dejana Markusa, koji živi u četvrti Trešnjevka. Markus je javnosti poznat otkako je sudjelovao u srpskoj kulinarskoj emisiji Kuhati sa srcem. Nakon toga se preselio u Zagreb, gdje je imao vinoteku The Wine te prvi hrvatski butik ručno rađenih knedli.

Markus je visok 175 centimetara, ima svijetloplavu proćelavu kosu i jače je tjelesne građe.

Posljednji kontakt s nestalim Markusom imala je prijateljica prošlog petka

Posljednji kontakt s njim ostvarila je prijateljica prošlog petka kada joj je rekao da se nalazi na putu izvan granica Hrvatske te da će joj se javiti kada se vrati u subotu. No to se nije dogodilo, kako je za Index ispričala njegova sestra Jelena Markus Vučković. Njegov stanodavac je također s njim razgovarao u četvrtak te mu je Markus rekao da ide na put i od tada se nije više javio.

Obitelj danas prijavila nestanak policiji

Njegova sestra Jelena Markus Vučković rekla je i kako su danas uspjeli prijaviti policiji nestanak te da se nadaju kako će ga uskoro pronaći.

Dodala je i kako se njen brat uvijek odmah javlja na telefon te da je ovisan o društvenim mrežama. Stoga su se nakon što se nije javio odmah zabrinuli.

"Zabrinuti smo jer ga ne možemo naći", rekla je Markus Vučković za Index.

Ako imate informacije o nestaloj osobi, javite policiji

Ako imate informacije o nestalom Dejanu Markusu, policija i obitelj moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara