U Zagrebu otac i sin pokušali ubiti 20-godišnjaka

NOĆAS su oko 1 sat, na području Peščenice, u Kozari boku, na igralištu dječjeg vrtića, zbog ranijeg sukoba, otac i sin pokušali ubiti 20-godišnjaka, izvijestila je PU zagrebačka.

Prema policijskom izvješću, 20-godišnji I.M. i njegov 46-godišnji otac došli su na igralište, gdje je 46-godišnjak, najvjerojatnije drškom plinskog pištolja, udario po glavi 20-godišnjeg M.M., s kojim je njegov sin od ranije bio u sukobu.

Kada je napadnutom M.M. pokušao pomoći 17-godišnji M.G., I.M. ga je nožem ozlijedio po vratu i zadao mu ubodne rane u natkoljenicu. Nakon toga je 46-godišnjak iz pištolja u tlo ispalio jedan hitac, a zatim sjeo u osobni automobil marke VW golf, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao njegov sin, te je u odlasku pokušao pregaziti 20-godišnjeg M.M., nakon čega su se udaljili u nepoznatom smjeru.

Napadnuti mladići su prevezeni u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je M.G. je lakše ozlijeđen, dok je M.M. odbio liječničku pomoć. Kriminalistička obrada je u tijeku, a za počiniteljima se traga.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara