U Zagrebu pijani 35-godišnjak bivšoj djevojci prijetio smrću

JUČER je u Zagrebu, na području Maksimira, vidno alkoholizirani 35-godišnjak prijetio smrću svojoj bivšoj 45-godišnjoj djevojci, a po dolasku policije je nožem počeo zamahivati na policijske službenike, izvijestila je PU zagrebačka.

Prema policijskom izvješću, 35-godišnjak je sa 2,73 promila alkohola u krvi došao u stan u II. maksimirskom naselju, kojeg koristi njegova bivša djevojka, 45-godišnja hrvatska državljanka, te počeo razbijati inventar i verbalno joj prijetiti, navodeći kako će ubiti nju i njenu obitelj. Tom si je prilikom kuhinjskim nožem nanio reznu ranu.

Policijski službenici su u stan stigli oko 18.40 sati. 35-godišnjak ih je odmah počeo vrijeđati te kuhinjskim nožem zamahivati prema njima. Policijski su službenici tada, kako bi spriječili napad na sebe i samoozljeđivanje 35-godišnjaka, nad njim upotrijebili palicu i sredstva za vezivanje, priopćila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnička mu je pomoć pružena u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno kako je lakše ozlijeđen, a zbog vidno rastrojenog stanja i alkoholiziranosti zadržan je na liječenju.

Po izlasku iz bolnice nad njim će se provesti kriminalistička obrada zbog počinjenog kaznenog djela sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti. Njegova bivša djevojka podnijela je prijedlog za kazneni progon zbog počinjenog kaznenog djela prijetnje.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara