U Zagrebu vidio da se nema gdje parkirati pa izbušio svima gume i odvezao se

U Zagrebu vidio da se nema gdje parkirati pa izbušio svima gume i odvezao se
Ilustracija: Matija Habljak/PIXSELL

POLICIJSKI službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Naime, policija sumnja da je osumnjičeni 14. prosinca 2019. godine nešto prije 23 sata došao na privatni dio dvorišta stanara zgrade u Zagrebu u Šubićevoj ulici s namjerom da parkira svoj osobni automobil, vidio da je u istom parkirano više osobnih automobila različitih registarskih oznaka, odnosno da vozila nisu s područja grada Zagreba te da se nema gdje parkirati.

Tada je stao sa svojim osobnim automobilom pokraj drveta, svjestan da je na taj način zagradio nekoliko osobnih automobila koji su bili uredno parkirani na obilježenim parkirnim mjestima da bi potom otišao. Nakon desetak minuta vratio se u dvorište i prikladnim alatom, najvjerojatnije odvijačem, izbušio gume na osobnim automobilima, a onda se odvezao vozilom iz tog dvorišta.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dostavljena je kaznena prijava protiv 45-godišnjaka, priopćili su iz zagrebačke policije. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara