Ubojica dvojice susjeda u Slavonskom Brodu osuđen na 40 godina zatvora

Ubojica dvojice susjeda u Slavonskom Brodu osuđen na 40 godina zatvora

Foto: Pixsell/Ivica Galović 

PROTIV Milana Mitrovića, ubojice dvojice susjeda danas je na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu donesena nepravomoćna presuda. Doznajemo da je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od 40 godina. 
 
Prema optužnici Mitrović je 21. ili 22. listopada nožem ubio Marinka Tomića (49), koji je ranjen iskrvario. Drugo ubojstvo počinio je 24. listopada kada je s 47 uboda usmrtio Luku Ćosića (80). Obojicu je okrao. Prvoj žrtvi je uzeo novac i mobitel, drugoj novac i bankovnu karticu.
 
Mitrović je za prvo ubojstvo dobio kaznu zatvora od 21 godine, u drugom slučaju zatvorsku kaznu od 25 godina, a objedinjavanjem kazni dosuđena mu je nepravomoćna zatvorska kazna u trajanju od 40 godina.
 
Na njegovoj odjeći pronađeni tragovi krvi i vlakana
 
"Okrivljenikova obrana da su tragovi krvi i vlakana pronađeni na njegovoj odjeći posljedica toga što su se njih trojica družili, pili i grlili i što se pritom možda razbila koja čaša ili boca, pobijena je vještačenjem", rekla je Marija Balenović, sutkinja Županijskog suda u Slavonskom Brodu na izricanju presude.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Okrivljeni Mitrović branio se da nije kriv, te je uz povike da su tvrdnje suda gluposti, glasno negodovao i tijekom izricanja nepravomoćne presude.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara