Ubojica pedofil iz Čente ljetos silovao 12-godišnjakinju

DRAGAN NIKOLIĆ zvan Čombe, 43-godišnji stanovnik srbijanskog sela Čenta, priznao je policiji da je 21. ovog mjeseca, sa 17 uboda nožem, u Batajnici ubio 13-godišnju Tamaru Ivanović. Nakon što se vijest o otkriću počinitelja monstruoznog zločina proširila Srbijom, redakciji dnevnog časopisa Blic javila se majka 12-godišnje djevojčice koja tvrdi da je Čombe ovog ljeta brutalno pretukao i silovao njezinu kćer.

Čombe je uhićen prošlog petka, pet dana nakon počinjenog ubojstva, a istražnom je sucu priznao da je ubio 13-godišnju Tamaru dodajući da ne zna razlog zbog kojeg je to učinio. Rekao je i da mu je žao zbog ubojstva, te je opisao što se dogodilo.

Kako je rekao, dana 21. studenog radio je u Batajnici na "postavljanju nekakve ploče". Tamo se jako napio te se takav uputio kući. Na putu je pao, nakon čega je naišla maloljetna Tamara koju je Nikolić zamolio za pomoć. Budući da je bio pijan, kako je rekao, ne sjeća se što se dogodilo i zbog čega je ubio djevojčicu, te je rekao da se kaje za svoj zločin, piše Kurir.

Policija je Nikolića zadržala u pritvoru, a krim obrada slučaja još traje. Istražitelji žele utvrditi je li krv koja je nađena na njegovim hlačama pripadala ubijenoj Tamari, te analizom mikrotragova želi nepobitno utvrditi njegovu odgovornost.

U međuvremenu, kako piše beogradski Blic, policiji se javila jedna žena koja tvrdi da je njena 12-godišnja kćer žrtva Nikolićevog iživljavanja i silovanja koje je on počinio ovoga ljeta. Kako je žena, čiji identitet Blic čuva u tajnosti, ispričala, Nikolić je nju i njenu kćer poznavao od ranije, a toga dana ju je na prijevaru izvukao iz škole rekavši da joj treba dati nekakve novce.

Nakon toga ju je poveo sa sobom prema zabačenim njivama, gdje ju je počeo tući i prijetiti joj da šuti. Prije dolaska do mjesta zločina djevojčici je u jednoj pekari kupio nekoliko peciva lažući joj da će uskoro doći do obećanog novca.

Nakon udaranja nogama i rukama djevojčica se, svjedoči njena majka, više nije ničega sjećala, a probudila se nekoliko sati kasnije u obližnjem kanalu, bez odjeće na sebi i prekrivena granjem. Bila je izudarana, s natečenim podljevima po tijelu i krvavim ranama. Nekako se uspjela navući odjeću na sebe te je potražila pomoć koja joj je pružena u lokalnoj bolnici u kojoj je zadržana tjedan dana.

Nikolić pak, kaže da se nakon ubojstva 13-godišnje Tamare želio sam predati policiji ali da ga je policija preduhitrila i prije ga pronašla.

1988. godine Nikolić je bio osuđen za ubojstvo jednog starca radi čega je odslužio 12-godišnju kaznu zatvora. Osumnjičen je i za silovanje i protuprirodni blud nad dvjema maloljetnicama nakon čega je za njim bila raspisana tjeralica, a tada je negirao optužbe.

Foto: Blic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara