Učenici osječke Strojarske škole napali gimnaziju i tinejdžerku pogodili sa drvetom u glavu

Ilustracija: Robert Fajt / Cropix

UČENICA Prirodoslovno-matematičke gimnazije u Osijeku ozlijeđena je u napadu učenika obližnje Strojarsko-tehničke škole.

15-godišnjakinju su sa komadom drveta pogodili u glavu kada su s njim dječaci razbili prozor na učionici gimnazije. Uz lakše ozljede tinejdžerka je pretrpjela i šok, piše Glas Slavonije. Učenici Strojarsko-tehničke i Elektroničke i Prometne srednje škole, koji dijele iste prostorije škole u različitim smjenama, su napad na III. gimnaziju dogovorili preko Facebooka.

"To se ponavlja svake godine kada padne snijeg"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnju smjenu su u napadu spriječili ravnatelj Ladislav Lukavec i drugi profesori, dok je poslijepodnevna smjena ipak uspjela doći do gimnazije. Njezina ravnateljica Snježana Sršić je ljuta na policiju zato što nisu bili blizu škole, iako je napad bio najavljen.

"Nazvali smo ih i javili što se sprema. To se svake godine ponavlja čim padne snijeg, a lani su djeca iz iste škole, uz grude, na školu bacala i betonske kocke koje su pronašli na ulici", kazla je Seršić te dodala kako su zbog mladića iz obližnje škole promijenili vrijeme velikog odmora da ne dolaze kod njih. Rekla je i da su jučer zaključali školu kako učenici ne bi izlazili, a smatra da to trebaju napraviti i ravnatelji drugih škola.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara