Ucijenio 13-godišnjaka da će mu silovati majku pa ga više puta seksualno zlostavljao

NA ŽUPANIJSKOM sudu u Osijeku počelo je suđenje 41-godišnjem Z.B. koji je optužen da je uz prijetnju ubojstvom, rušenjem kuće i silovanjem majke tada 13-godišnjeg dječaka više puta prisiljavao na seks.

Zlostavljanje se odigravalo od ljeta do kraja rujna 2006. godine, a zlostavljač je dječaka zaključavao u kuću, golog fotografirao mobitelom te pritom uvećavao intimne dijelove tijela, piše Jutarnji list. Zlostavljanje je prestalo u rujnu 2006. godine, ali se nastavilo dvije godine kasnije i nastavilo se do siječnja 2009. godine kada je Z.B uhićen.

Seksualno zlostavljao još dva dječaka

Sada 16-godišnjeg dječaka prilikom drugog "vala" seksualnog zlostavljanja, 42-godišnjak je ucjenjivao tako da mu je rekao da će polijepiti njegove slike u školi u koju ide. No, to nisu svi zločini koje je Z.B. počinio. Osumnjičen je da je još dvoje dječaka, 13-godišnjaka i 16-godišnjaka, tražio da mobitelom snime svoje spolne organe dok masturbiraju te im je za te slike nudio novac. Kada oni nisu pristali na to, zaprijetio je da će ih s grupom ljudi silovati.

Cijeli slučaj je otkriven kada je Z.B. 13-godišnjaku poslao mms poruke s video snimkom masturbacije, koje je vidio otac maloljetnika i posumnjao da je to poslao baš Z.B. Sa dječakovim djedom se uputio u kuću 42-godišnjaka i nazvao broj s kojeg su poruke stigle, a kada je zazvonio mobitel Z.B.-a sve je bilo jasno. Z.B. je iz Njemačke deportiran zbog sličnih zločina, a završetak ovog suđenja i presuda 42-godišnjaku se očekuje u petak. 

I.Kri.
Foto: Ilustracija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara