Učiteljica u Kaliforniji seksala se sa 14-godišnjim učenikom

Učiteljica u Kaliforniji seksala se sa 14-godišnjim učenikom

Tekst: F.M.
Foto: foxnews.com


UČITELJICA engleskog jezika iz grada Burbanka u Kaliforniji priznala je jučer da je imala seksualnu aferu sa 14-godišnjim učenikom. Afera je trajala šest mjeseci, a 33-godišnja Amy Victoria Beck bit će danas izvedena pred suca.

Beck je predavala u srednjoj školi David Starr Jordan i optužena je po četiri točke nezakonitog seksa s osobom mlađom od 16 godina te jednoj točki oralnog seksa s osobom mlađom od 16 godina, a priznanje svih seksualnih aktivnosti koje je upražnjavala sa svojim učenikom, moglo bi joj donijeti i do sedam godina u zatvoru.

Policija nije otkrila identitet dječaka, koji je u vrijeme afere imao 14, a danas ima 15 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došla u stanicu i predala se

Narednik Robert Quesada, član policije u Burbanku, ispričao je novinarima kako policija još uvijek ne zna sve detalje afere – gdje su se učiteljica i učenik seksali, što su točno činili, koliko puta i koliko je sve zajedno trajalo. Policija je ispitala učenika i saznala da su se seksualni susreti događali između ožujka i rujna prošle godine, ali ne znaju se svi detalji.

"Ušla je u stanicu s odvjetnikom i rekla 'Dobar dan, došla sam se predati'", rekao je Quesada. Nije jasno što je točno učiteljicu navelo na priznanje.

Ravnateljica škole ostala je šokirana viješću o neprimjerenom ponašanju svoje suradnice. Beck je bila "poštovana i omiljena učiteljica", a cijelo osoblje škole u šoku je zbog događaja, ispričala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara