Uginuo psić kojeg je neko ljudsko smeće živog zakopalo

Uginuo psić kojeg je neko ljudsko smeće živog zakopalo
Foto: Facebook/Noina Arka

MALENI pas Sagi kojeg je neko ljudsko smeće živog zakopalo u Vugrovcu kod Sesveta, uginio je od ozljeda.

Borba za život nesretnog psa vodila se na Veterinarskom fakultetu, no nažalost nije mu bilo spasa.

Tužnu vijest objavili su volonteri Udruge Noina arka koji su pruzeli skrb nad psićem nakon što su ga iskopali djelatnici azila u Dumovcu, i dali mu ime Sagi. 

"Sagi nije izdržao. Malenog Sagija više nema. Jutros je otišao iza duge. Uz sav trud stručnjaka, ugrijavanje (bio je strašno pothlađen), saniranje mnogih rana prepunih crva, terapiju… jutros je borba za Sagijev život završila porazom nakon neuspješnog pokušaja reanimacije. Njegovo malecko tijelo (jer imao je oko 10 kg) danas je poslano na obdukciju, da saznamo više o tome što mu se desilo", napisali su na Facebooku. 

Psić je bio živ zakopan u zemlju, a bio je prekriven u zemlju. I nije jedini

Podsjetimo, psić Sagi pronađen je jučer živ zakopan u zemlju, a bio je prekriven i najlonom. 

Djelatnicima azila u Dumovcu, koji su stigli na dojavu jedne gospođe da se pod zemljom čuje pas, trebalo je sat vremena da ga otkopaju. 

"Mislili smo da smo doživjeli svašta, mislili smo da nas teško može nešto iznenaditi. Sada priznajemo, s današnjim danom suočavanje s ljudskom gadljivom monstruoznošću dobilo je novu dimenziju. Ovo je strašno", komentirali su volonteri Noine Arke koji su preuzeli brigu o psu. 

Ovo nažalost nije izdvojeni slučaj. Prije desetak dana volonterka je kod Bjelovara pronašla štence također žive zakopane. 

Hoće li monstrumi koji su u stanju ovako nešto napraviti bespomoćnim životinjama ikada za to i odgovarati?

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara