Uhićen jedan od "revolveraša" iz Petog elementa, drugi navodno pobjegao u Italiju

ZAGREBAČKA policija uhitila je jednog od huligana koji su 25. svibnja, oko 2.25 sati, pucali ispred zagrebačkog narodnjačkog kluba Peti element te nastrijelili troje ljudi.

Policijski službenici Policijske postaje Trešnjevka dovršili su kriminalističku obradu nad 19-godišnjim Simoneom Osmanovićem. Nakon kriminalističke obrade, Osmanović je, uz posebno izvješće, doveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Drugi osumnjičenik, 20-godišnji Feho Osmanović, za kojim je još uvijek raspisana tjeralica, navodno je pobjegao u Italiju.

Podsjetimo, do pucnjave ispred kluba koji se nalazi u Tratinskoj ulici, došlo je 25. svibnja, oko 2.25 sati. Dvije skupine mladića su se u klubu verbalno sukobile, a nakon naguravanja unutar kluba, obračun je nastavljen na ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo su Osmanovići uskočili u crveni automobil, iz kojeg su zapucali prema klubu. Pritom su nastrijelili 20-godišnju Ivanu K., koju je metak pogodio u predjelu lakta, 21-godišnjeg Josipa P., kojem je prostrijeljena potkoljenica, i 17-godišnjaka, koji su se u tom trenutku našli ispred kluba. Liječnička im je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju. Meci su fijukali i iznad glava 22-godišnjaka, 21-godišnjaka, 19-godišnjaka, 19-godišnjakinje te troje 17-godišnjaka koji su se zatekli pred klubom, međutim srećom, nitko od njih nije ozlijeđen.

19-godišnji Simone Osmanović i 20-godišnji Feho Osmanović od ranije su poznati policiji zbog više počinjenih kaznenih djela.

I.M.
Foto: MUP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara