Uhićen mladić sa snimke na kojoj mlati taksista u Zagrebu

Uhićen mladić sa snimke na kojoj mlati taksista u Zagrebu
Screenshot: Facebook

MLADIĆ star 23 godine koji je u nedjelju ujutro u Zagrebu napao 51-godišnjeg i teško ga ozlijedio priveden je pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu, objavila je u večernjim satima zagrebačka policija nakon završenoga kriminalističkog istraživanja.

Napad koji je i snimljen dogodio se u nedjelju oko 5:30, kada je 23-godišnjak s prijateljem i prijateljicom nakon izlaska iz noćnog kluba u Ulici Florijana Andrašeca sjeo u ranije naručeno taksi vozilo kojim je upravljao 51-godišnjak. Tijekom vožnje je, bez povoda, verbalno vrijeđao vozača, a nakon što je taksist zaustavio vozilo na autobusnoj stanici u Ilici te osumnjičenog zamolio da izađe iz vozila jer su stigli na dogovoreno odredište, on je i fizički nasrnuo na njega.

Uhvatio ga je objema rukama za vrat, a kada se vozač pokušao obraniti, ponovno ga je napao, udarajući ga više puta rukama po glavi. Nastavio ga je udarati i nakon što su obojica izašli iz vozila. U jednom trenutku 51-godišnji vozač je iz vatrenog oružja pucao u zrak, a osumnjičeni ga je nastavio udarati. I nakon što se vozač uspio ponovno vratiti u vozilo, 23-godišnjak ga je nastavio udarati kroz otvorena suvozačeva vrata.

Teško ozlijeđenom 51-godišnjaku liječnička pomoć pružena je u KBC-u Sestre milosrdnice.

Policija je 23-godišnjaka osumnjičila da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede i posebno izvješće dostavila Općinskom državnom odvjetništvu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara