Uhićen muškarac osumnjičen za Đinđićevo ubojstvo

Uhićen muškarac osumnjičen za Đinđićevo ubojstvo
U ŠVEDSKOJ je u nedjelju uhićen Darko Milićević, član "Zemunskog klana", potvrdio je danas Radiju B92 načelnik Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije Mile Novaković.

Milićević je, pišu današnje "Večernje novosti", bio egzekutor "Zemunskog klana" i ubijao je "neposlušne" narkomane i dilere droge. Prema tom listu, Milićević - čiji je nadimak "Darko nos" - čeka u Goeteborgu skoro izručenje Srbiji.

Uhićeni Milićević je, pišu "Večernje novosti", bio u zavjereničkoj skupini koja je isplanirala ubojstvo srbijanskog premijera Zorana Đinđića 12. ožujka, ali nije bio među egzekutorima. Osim toga, osumnjičen je da je sudjelovao u još tri ubojstva, a prema izvorima tog lista, bio je član ogranka "Zemunskog klana" čiji je šef bio Ninoslav Konstantinović Nino, koji je još u bijegu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije Mile Novaković kazao je danas da je od 45 osoba koje srbijanska policija traži kao članove ili osobe povezane sa "Zemunskim klanom", na slobodi još njih 14. Od toga, njih osam je s tjeralice na kojoj je 12 najznačajnijih pripadnika "Zemunskog klana", a uhićeni Darko Milićević nije bio na toj glavnoj tjeralici.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara