Uhapšen otac Davida Komšića

Uhapšen otac Davida Komšića

Foto: Pixsell/Jurica Galoic

IVO KOMŠIĆ, otac ubojice Kristine Krupljan Davida Komšića, uhapšen je u srijedu poslijepodne u Zagrebu.

>> Komšić je proglašen krivim, dobio je 30 godina zatvora

>> PROČITAJTE PRESUDU MONSTRUMU "Kristina je patila do zadnjeg trena, a David je dobro znao što čini"


Podsjetimo, Komšić je jučer priveden na obavijesni razgovor u zagrebačku policiju nakon što je, prema dostupnim informacijama, pratio sutkinju Sanju Mazalin koja je njegova sina Davida Komšića dan ranije osudila na 30 godina zatvora zbog okrutnog ubojstva mlade Kristine Krupljan.Zadržao se kraj auta sličnog onom koji vozi sutkinja

Nakon što je sutkinja Mazalin jučer ušla u zgradu suda, Komšić je nakon nekoliko minuta stigao na isto mjesto. Navodno se zagledavao u parkirane automobile i njihove registracije te se zadržao kraj auta sličnog onome koji vozi sutkinja.

Zbog Komšićeva obilaženja automobila na parkiralištu kraj suda djelatnici protueksplozijskog odjela policije pregledali su parkirane automobile

Uhićen zajedno s kumom zbog prijetnje

 
Iako ga je nakon jučerašnjeg obavijesnog razgovora policija pustila na slobodu jer nisu pronašli obilježja kaznenog djela, Komšić je uhićen u srijedu poslijepodne i to zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje.

Uhićen je zajedno sa svojim kumom Vjekoslavom i još jednom osobom. Komšića je za ozbiljnu prijetnju prijavio 47-godišnjak koji navodno s ocem ubojice ima neke neriješene odnose, javlja Jutarnji list. Sva trojica uhićenih bili su na obradi u jednoj policijskoj postaji i tijekom četvrtka će biti prepraćeni pritvorskom nadzorniku.

Izbačen iz sudnice

Podsjetimo, otac Davida Komšića nije dobro primio presudu sinu pa je u sudnici napravio scenu, zbog čega ga je osiguranje moralo izbaciti iz prostorije.

>> Otac Davida Komšića podivljao nakon presude: "Sudite dijete jer je iz Bosne"

"On je dijete. Sramota", rekao je Komšić stariji nakon što je čuo presudu. Dodao je da mu se tako sudi jer je podrijetlom iz Bosne.

Sudnicu su napustili i drugi članovi obitelji osuđenog ubojice, osim jedne sestre koja je ostala plakati u sudnici.

Tijekom suđenja, Komšićevi su roditelji tvrdili da su sina liječili u Bosni zbog psihičkih problema. Tvrdili su da nisu htjeli da se ovdje sazna da je bolestan. Dokaze za to nisu imali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara