Uhićeni muškarci koji su napali novinarku, rekli da su Kujundžićevi rođaci

Uhićeni muškarci koji su napali novinarku, rekli da su Kujundžićevi rođaci
Screenshot: YouTube

NOVINARKA Slobodne Dalmacije Andreja Topić napadnuta je kod Imotskog dok je snimala tamošnju kuću ministra zdravstva Milana Kujundžića.

Nakon što je, kako piše danas za Slobodnu Dalmaciju, parkirala i s ceste snimala kuću, prišao joj je muškarac. Riječ je o, kako sama novinarka kaže, ministrovom bliskom rođaku kojeg poznaje od ranije. Kasnije su prišla još tri muškarca, a novinarka je sve prepričala.

>> Napadnuta novinarka Slobodne: Okružili su me, rekli su da su rođaci Kujundžića

Naposljetku se zatvorila u auto i zvala urednika koji je zvao policiju. Muškarci koji su joj okružili automobil rekli su da su rođaci ministra Kujundžića. Policiji su rekli da su joj samo željeli pomoći.

Jutros se o svemu oglasila policija, kažu da su četiri muškarca uhićena.

"Jučer oko 11 sati u Ivanbegovini četiri muškarca su verbalno napala žensku osobu, a nakon toga okružile osobno vozilo u koje je ušla kako bi se od njih sklonila. Dok se osoba nalazila u vozilu, pokušavajući krenuti vozilom s mjesta događaja, muškarci su joj zapriječili odlazak i tom prilikom oštetili vozilo.

Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi izišli na teren, uhitili četiri osobe u dobi od 42, 43, 66 i 68 godina. Nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon čega će danas protiv njih biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode i oštećenja tuđe stvari", objavila je policija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara