UHPA izdala agencijski priručnik

UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija, po sedmi put je izdala svoj agencijski priručnik u 15.000 primjeraka, formata A4, sav u boji, na engleskom jeziku.

Priručnik sadrži sažetke propisa koji se u svom poslovanju primjenjuju kako hrvatske putničke agencije tako i inozemne kad posluju u nas, razne korisne informacije namijenjene inozemnim organizatorima putovanja i agencijama, sažeti prikaz djelatnosti kojima se bave sve UHPA-ine članice te detaljne podatke o 177 putničkih agencija - redovnih članica i njihovih 176 poslovnih jedinica, kao i podatke o 44 pridružene članice i njihovih 40 poslovnih jedinica (dakle, ukupno 437 poslovnih jedinica po cijeloj Hrvatskoj i u drugim zemljama).

Među njima su inozemni organizatori putovanja, Croatia Airlines, Air Adriatic i Dubrovnik Airlines, zračne luke, izdavači kreditnih i debitnih kartica, rent a car tvrtke s međunarodnim licencama, vodeći hoteli, turističke zajednice, visokoškolske ustanove, nacionalni parkovi, razne domaće i inozemne udruge i druge tvrtke i ustanove.

UHPA-ine redovne članice realiziraju između 70 i 80 posto organiziranog prometa u nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi se podaci o UHPA-inim članicama kao i ponudama putovanja i uslugama koje nude domaćim i inozemnim turistima mogu pretraživati i na Internetu - na portalu www.putovanja.hr na hrvatskom jeziku i portalu www.Croatia-travel.org na engleskom jeziku.

Priručnik je tiskan participacijama članica i uz sponzorstvo Hrvatske turističke zajednice. UHPA garantira selektivnu distribuciju priručnika i to inozemnim i domaćim organizatorima putovanja, organizatorima skupova i incentiva, velikim tvrtkama, organizatorima stručnih, školskih putovanja, drugih vrsta grupnih putovanja, te na upit. Priručnik se u inozemstvu i u nas dijeli na turističkim sajmovima i stručnim skupovima, na skupovima inozemnih strukovnih udruga putničkih agencija i organizatora putovanja na kojima nastupaju predstavnici agencija i Hrvatske turističke zajednice, putem ureda HTZ u zemlji i inozemstvu, putem ministarstava i ureda UHPA-e.

Autorica koncepta i tekstova priručnika je Maja Stanić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara