Uključite se u akciju "Živjeti zdravo"

UKLJUČITE SE u obilježavanje početka javno-zdravstvene akcije promicanja pravilne prehrane i tjelesne aktivnosti „Živjeti zdravo”.

Cilj navedene kampanje Ministarstva zdravstva je pozitivna promjena u načinu života, odnosu prema vlastitom zdravlju i zdravlju cijele populacije, a među važnijim čimbenicima koji značajno utječu na zdravlje su i pravilna prehrana i tjelesna aktivnost.

Prvom akcijom «Doručak na travi» obilježit će se početak kampanje, i to na Svjetski dan kretanja 10. svibnja 2003. u 8,30 sati na ŠRC-u Jarun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema programu, sudionici će se sastati kod Info-pulta u 8 i 30, a zatim će se hodati do Otoka hrvatske mladeži (parking kod Sokola) do 9 i 30 sati. Nakon toga, od 9 i 30 do 13 sati, na Otoku hrvatske mladeži serviran je doručak uz razgovore s brojnim uzvanicima iz svijeta politike, športa i kulture, a organizirana su i prigodna događanja (tombola, brojni poklon paketi…)

U obilježavanju početka kampanje “Živjeti zdravo” sudjelovat će predjednik Stjepan Mesić, ministar zdravstva Andro Vlahušuć, te brojni uzvanici iz svijeta politike, sporta i kulture

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara