Unajmila automobil, prodala ga pa prijavila policiji "krađu"

25-GODIŠNJA državljanka Srbije i Švicarske i 28-godišnji državljanin Makedonije uhićeni su i privedeni istražnome sucu zadarskoga Županijskog suda zbog osnovane sumnje da su počinili kažnjivo djelo prijevare, izvijestila je PU zadarska.

25-godišnja  državljanka Srbije i Švicarske jučer je, naime, prijavila krađu osobnog automobila Golfa, koji je navodno parkirala u Zadru.

Radilo se zapravo o tome da je sporni automobil unajmila u rent-a-car agenciji u Ljubljani. Kriminalističkom obradom utvrđeno je, naime, da automobil nije ukraden u Zadru, nego ga je državljanka Srbije i Švicarske prevezla u Srbiju, gdje ga je prodala za 2600 eura.

Za istu je ženu utvrđeno da je 6. studenog ove godine u zagrebačkoj Zračnoj luci u rent-a-car agenciji unajmila osobni automobil peugeot 307, koji je također prevezla u Srbiju, gdje ga je prodala za 3000 eura.

U Zadar je došla 16. studenoga mercedesom, koji je 15. studenoga preuzela u rent-a-car agenciji u Stuttgartu. S njom je u društvu bio 28-godišnji državljanin Makedonije, a policija ih je uhitila zbog sumnje da su počinili kažnjivo djelo prijevare.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara