Upao u postaju u Šibeniku, srušio dva policajca, jednog udario šakom

Upao u postaju u Šibeniku, srušio dva policajca, jednog udario šakom
Foto: sibenik.in

U SLUŽBI dežurstva u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku je 15. kolovoza ispitan privedeni 21-godišnji mladić iz Šibenika zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela napada na službenu osobu.

Postoji osnovana sumnja da je 21-godišnjak 13. kolovoza 2018. oko 19 sati u Šibeniku došao ispred ulaznih vrata ispostave policijske postaje i počeo vikati te udarati po vratima. Kad su dvojica djelatnika policije reagirali na takvo njegovo ponašanje, osnovano se sumnja da je odgurnuo jednog policijskog službenika i ušao u policijsku postaju, a kad su oni ponovno uredovali prema njemu, stao se otimati te najprije jednog službenika udario šakom u glavu, potom se odgurnuo nogom od ormar i srušio obojicu službenika na pod. Osnovano se sumnja i da je jednog službenika udario šakom u glavu i nogom u predjelu prsišta, pri čemu je zadobio laku tjelesnu ozljedu, javlja Šibenski.

Nakon ispitivanja osumnjičenika, sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predloženo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela, što je sudac prihvatio i odredio istražni zatvor.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara