Obavijest stomatologinje iz Osijeka: "Ako se niste okupali, oprali zube i namirisali, nećete biti primljeni"

Obavijest stomatologinje iz Osijeka: "Ako se niste okupali, oprali zube i namirisali, nećete biti primljeni"

Foto:Glas Slavonije

“ZBOG učestalog dolaska pacijenata koji ne održavaju osobnu higijenu, mole se svi pacijenti da na naručeni termin u ordinaciju dođu čisti, okupani, ugodnog mirisa i opranih zuba. Pacijenti koji ne ispoštuju navedeno, neće biti primljeni, nego će dobiti novi termin!!!”

Ovo je upozorenje istaknuto na vratima stomatološke ordinacije u osječkom Domu zdravlja Retfala, a dr. dent. med. Maja Šušnjara kaže da je bila prisiljena staviti takvu obavijest na vrata svoje ordinacije kako bi određen broj svojih pacijenata upozorila na nužnost održavanja osobne higijene, piše portal Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na ovaj me potez potaknulo desetak pacijenata koji ne samo da ne održavaju higijenu zuba nego općenito ne drže do osnovne higijene tijela. Jednoj sam pacijentici otvoreno rekla kako ću joj, ne bude li se sljedeći put otuširala i oprala zube, zakazati novi termin i ponovno inzistirati na istome. I u najhladnijim smo mjesecima ponekad morali otvarati prozore da bismo došli do zraka. Pacijentica se nije bunila, a moram priznati da mi se čini kako sam utjecala i na mnoge druge pacijente, jer sad dolaze puno uredniji nego inače. Obavijest koju sam stavila na vrata svoje ordinacije komentirali su uglavnom oni na koje se ona ne odnosi, kojima je to bilo duhovito i simpatično, no cilj je da se u njoj prepoznaju oni koji ne drže do osobne higijene”, rekla je dr. Šušnjara.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara