Urnebesni Karamarko: Ne može zapamtiti program, a najteža mu je riječ "reindustrijalizacija"

Urnebesni Karamarko: Ne može zapamtiti program, a najteža mu je riječ "reindustrijalizacija"

Foto: Hina

JOŠ U SVIBNJU predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko pokušao je nešto o programu s kojim misli na izbore, objasniti građanima u emisiji Javna stvar na HTV-u. Točnije, radilo se o datumu 23. svibnja 2014. No, nije mu baš to pošlo za rukom, jer nije uspio zapamtiti niti pet ključnih točaka na koje su se HDZ i njihovi "stručnjaci" namjeravali usredotočiti.

"Paaaa, govorili smo nešto o, ooo, o poljoprivredi, govorili smo o energetici,  govorili smo o turizmu, reindustrijalizaciji Hrvatske što je jako bitno, Hrvatska ima silne potencijale industrijske, ali svi su praktički ono uništeni...... Poljoprivreda? Mi imamo projekt da od uvoznika hrane uvozimo preko 70 posto hrane....", započeo je Karamarko na što ga je urednik Goran Rotim prekinuo i zamolio ga da ponovi jer nije dobro razumio: "Rekli ste da imate pet ključnih točaka - poljoprivreda, energetika, reindustrijalizacija..., i...."

"Rekli smo poljoprivreda, energetika, reindustrijalizacija, što smo još rekli, digitalizacija i tako, jel... pa nabrojali smo 4 plus digitalizacija. Što smo ono još rekli?", kazao je Karamarko i sam nesiguran što je sve nabrojao i je li nešto zaboravio.

"Vi ste rekli u Ciboni da imate pet točaka..", opet mu je rekao Rotim.

"Nabrojao sam pet, evo možemo ponoviti - poljoprivreda, energetika, što smo još imali? Podsjetite sad vi...", rekao je Karamarko jedva se sjetivši svih pet točaka i teško izgovarajući "reindustrijalizacija".

Urnebesni Karamarko je na snimci od 17.30 minute.


HDZ-ov "pravi"  program predstavljen je prije nekoliko dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara