"Uskrs fest" 27. travnja u "Lisinskom"

FESTIVAL duhovne glazbe "Uskrs fest 2003." koji priređuje Povjerenstvo za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije u suradnji s Hrvatskim katoličkim radiom, održat će se 27. travnja u Koncertnoj dvorani "Vatroslava Lisinskog" u Zagrebu.

Kako je najavljeno na današnjoj konferenciji za novinare, ovogodišnji festival održava se pod geslom "Budi slobodan od alkohola i droge", u povodu akcije Hrvatskog Caritasa za suzbijanje ovisnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U natjecateljskom dijelu nastupit će 19 izvođača, a uvodni će dio biti posvećen Ivanu Merzu. Nakon stanke na rasporedu je Caritasov prigodni program i proglašenje pobjednika. Nagradu za najbolji tekst dodijelit će "Glas Koncila".

"Uskrs fest" svoje korijene vuče s početka sedamdesetih godina, a kako je ustvrdio predsjednik Organizacijskog odbora Božidar Tenšek, "Uskrs fest 2002." ostao je zapamćen i po studijski snimljenu CD-u i kaseti, stručno obrađenoj pjesmarici s notama pjesama. Izrađen je i logotip festivala kao trajan zaštitni znak, a prvi put festival je snimila Hrvatska televizija, dodao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara