Uvodi se katamaran od splitskog aerodroma do Splita, Brača i Hvara

Uvodi se katamaran od splitskog aerodroma do Splita, Brača i Hvara
Foto: Pixsell/Miranda Cikotic

BRZI katamaran splitexpress.com. od sljedeće subote, 1. lipnja, prevozit će putnike iz splitske zračne luke do Splita, Bola na Braču i Staroga Grada na Hvaru, a ta će usluga, kako ističu, za više sati skratiti putovanje na Brač i Hvar iz Zračne luke Split u odnosu na putovanje do sada dostupnim javnim prijevozom.

Putnici karte već danas mogu kupiti za putovanja u cijeloj sezoni, i to na www.splitexpress.com, ali i kod prodajnog osoblja u Zračnoj luci Split te odabranih partnera u Splitu, Bolu i Starome Gradu. 

Direktno povezivanje s otocima

Jedan od osnivača Adriatic Fast Ferries d.o.o., brodara koji stoji iza usluge splitexpress.com, Alan Klanac u priopćenju je rekao kako se direktno povezivanje splitske zračne luke s otocima javnim linijskim pomorskim prijevozom očekuje već godinama te dodao da im se početkom godine ukazala prilika za kupnju katamarana pa su odlučili pokrenuti tu jedinstvenu uslugu.

"Na otvaranje ove linije iznimno smisleno nadovezuje se i skoro otvaranje nove zgrade putničkog terminala u Zračnoj luci Split. Novi povećani kapaciteti zračne luke, u paru sa efikasnim i brzim putovanjem morem do krajnje destinacije, uljepšat će ukupno iskustvo boravka svim putnicima koji dolaze posjetiti područje grada Splita i otoka ove i sljedećih godina", ocijenio je Klanac.

Bol na Braču bit će povezan pet puta dnevno s ostalim destinacijama, a Stari Grad na Hvaru i Split katamaran će povezivati dva do tri puta dnevno. Cijena karte je od 99 kuna.

Osim brzih veza od zračne luke do otoka, splitexpress.com svakodnevno će imati izlete iz Splita do Zlatnog rata u Bolu. 

"Dnevni polasci iz Splita kreću u ugodnih 10 sati i 30 minuta, izbjegavajući ranojutarnji stres, a s povratkom u 17.40 izletnici će i dalje provesti ugodnih šest sati na otoku i vratiti se u Split u vrijeme večere. Cijene za ovo povratno putovanje kreću se od 198 kuna", stoji u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara