Užas na imanju Ante Pavlovića, lešine i kože životinja bili posvuda

Užas na imanju Ante Pavlovića, lešine i kože životinja bili posvuda
Foto: Provjereno

NA TEMELJU sudskog naloga djelatnici Skloništa za zbrinute životinje Grada Zagreba izašli su jučer na teren na imanje nadriliječnika Ante Pavlovića u Donjem Dragonošcu, javlja Dnevnik.

Tamo su zatekli užas.

"Terenska ekipa Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba na intervenciju je izišla na temelju sudskog naloga. Na lokaciji su preuzeta tri psa u tipu hrvatskog ovčara – kujicu te njezina dva šteneta nešto starija od šest mjeseci. Budući da je dobivena informacija da je tamo i treće štene, susjeda će Sklonište kontaktirati čim se pas pojavi", rekli su iz Dumovca.

Navodno je institucije na noge digla Pavlovićeva kći koja je s imanja odvela konja te zvala institucije kako bi se spasile ostale životinje. 

Anti Pavloviću Županijski sud u Velikoj Gorici odredio je istražni zatvor od mjesec dana. Osumnjičen je za kazneno djelo ropstva i za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Policija je na imanju našla na horor: lešine i kože životinja. U Provjerenom je Pavlović kazao da je njegovo stado koje je susjedima radilo probleme uginulo. Tvrdi, netko mu je otrovao bunar i njega. Kaže da nije mogao ustati iz kreveta i stado je uginulo. Za sve je okrivio "crvene".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara