v. pusić u 9. izbornoj jedinici: hns doveo autocestu u dalmaciju

Predsjednica HNSa Vesna Pusić danas je u Zadru na predstavljanju kandidata u 9. izbornoj jedinici ocijenila da je HNS doveo autocestu u Dalmaciju, zahvaljujući čemu je turistički promet povećan za 40 posto.

HNS je danas u Šibeniku i Zadru predstavio kandidate u IX. izbornoj jedinici, na čelu s Ivicom Maštrukom i Goranom Jurkovićem.

"Idemo na izbore s vrijednim rezultatima, jasnim ciljevima i ljudima koji su ih u stanju ostvariti", kazala je Vesna Pusić u Šibeniku te je dodala da HNS ima razloga očekivati bolju podršku birača nego na prošlim izborima.

Na predstavljanju u šibenskom kazalištu, govoreći o HNS-ovoj reformi pravosuđa, izjavila je da će u sljedećem mandatu ta stranka intenzivno raditi na unaprjeđenju hrvatskog pravosuđa te stvaranju uvjeta da se svaki proces dovrši u roku od godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pusić je na večerašnjoj tribini u Zadru rekla da HNS želi vidjeti Hrvatsku za četiri godine u Europi, te istodobno postići europski standard življenja u Hrvatskoj.

Dalmacija je, po njezinim riječima, rudnik bogatstva. Ako HNS bude u vlasti, učinit će sve da se iskoristi taj potencijal, istaknula je Pusić.

Vesna Pusić večeras održava predizborni skup i u Gospiću.

(Hina)dfer/ima vkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara