Val učeničkog nasilja: Trećaši premlatili prvašića, 11-godišnjak dobio šakom u glavu na tjelesnom

Val učeničkog nasilja: Trećaši premlatili prvašića, 11-godišnjak dobio šakom u glavu na tjelesnom

Foto: os-pberislavic-trogir.skole.hr

VAL UČENIČKOG nasilja potresa Dalmaciju. Nakon nedavnog slučaja u Splitu i narudžbe premlaćivanja kolegice preko Facebooka, jučer su u Trogiru i Imotskom zabilježena dva nova slučaja nasilja među najmlađima.

Prvašića premlatili trećaši

U Trogiru su dvojica učenika trećeg razreda Osnovne škole Petra Berislavića dočekali učenika prvog razreda. Izudarali su ga, prvašiću je slomljen zub i natučena usna. Ravnateljica škole Gordana Cvitanović kazala nam je da je prvaš ozljede zadobio prilikom nezgodnog pada. Jedan od trećaša ga je gurnuo i on je udario glavom. Ima hematom i raskliman zub. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postupili smo po protokolu za ovakve slučajeve. Obavili smo razgovore sa roditeljima. Za nasilje nije bilo nikakvog povoda. Sve je započelo svađom, a onda je došlo do naguravanja. Roditelji napadnutog učenika su zgroženi, što je i razumljivo", kazala nam je ravnateljica trogirske škole.  

11-godišnjak dobio šakom u glavu na satu tjelesnog

U Imotskom je, pak, ozlijeđen 11-godišnji učenik Osnovne škole Stjepana Radića. Netko ga je šakom udario u glavu za vrijeme sata tjelesnog odgoja. Ravnatelj škole Domagoj Karin nije bio dostupan za komentar.

Policija provodi istragu novih slučajeva učeničkog nasilja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara