Varaždin: Predizborni skup HNS-a u 3. izbornoj jedinici

PREDSJEDNICA Hrvatske narodne stranke (HNS) Vesna Pusić rekla je večeras na predizbornom skupu u Varaždinu da ta stranka svoj projekt, u velikoj mjeri zacrtan u proteklu mandatu, kani nastaviti i u sljedećem četverogodišnjem razdoblju.

U predizbornoj kampanji HNS se predstavlja rezultatima iz prošlog mandata koji su vidljivi, jer je HNS bitno pridonio gradnji infrastrukture u Hrvatskoj, stanogradnji, promjeni načina vođenja politike i gledanja na politiku u parlamentu, rekla je Vesna Pusić.

Detaljno je obrazložila brojke o smanjenju nezaposlenosti i povećanju zaposlenosti u zadnjih godinu i pol dana. "Ironizirali su našu izjavu iz 2000. o 200.000 novih radnih mjesta, no broj zaposlenih u Hrvatskoj stvarno je povećan", naglasila je.

Projekt HNS-a temelji se na odlučnu opredjeljenju za europske standarde u Hrvatskoj, odnosno za ulazak Hrvatske u EU, rekla je Vesna Pusić, dodavši da je HNS još 1999. tvrdio da je jedina budućnost za Hrvatsku pripajanje i ulazak u širu obitelj europskih naroda.

HNS u 3. izbornoj jedinici - Krapinsko-zagorskoj, Varaždinskoj i Međimurskoj županiji - te u još pet izbornih jedinica ide na izbore samostalno, rekla je Pusić na večerašnjem skupu u Velikoj koncertnoj dvorani varaždinskog Hrvatskog narodnog kazališta, na kojem su o projektima HNS-a govorili i kandidati s liste za tu izbornu jedinicu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara