Varaždinski osnovnoškolac se polio razrjeđivačem i zapalio

Varaždinski osnovnoškolac se polio razrjeđivačem i zapalio

UČENIK sedmog razreda varaždinske IV. osnovne škole danas se polio razrjeđivačem i zapalio, doznaje se od glasnogovornice PU varaždinske Vanesse Kremenić.

Glasnogovornica Kremenić za Index je rekla kako se učenik polio zapaljivom tekućinom koju je zatim zapalio. Sve to se odigralo na jednom školskom hodniku.

Nesretni je učenik nakon toga prevezen kolima Hitne medicinske pomoći u Dječju bolnicu u Klaićevoj ulici u Zagrebu.

Prema nepotvrđenim informacijama radi se o 14-godišnjem M. H.. Dječak je navodno zadobio teške i po život opasne ozljede.

Učenici i nastavnici šokirani

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi djelatnici škole su u šoku, a pogotovo dvije profesorice koje su mu odmah priskočile u pomoć" kazao nam je ravnatelj Osnovne škole u Varaždinu Milivoj Purgarić. Ističe kako ne znaju koji bi bio motiv dječaka za tako strašan čin jer se radi o vrlo dobrom učeniku za kojeg ne znaju da ima ikakvih problema u obitelji ili školi.

"Vidio sam dječaka i mislim da se radi o teškim opekotinama, cijelo lice i obje ruke su mu bile crne i hitno je prevezen u bolnicu u Zagreb što znači da su ozljede teške", ispričao nam je potreseni ravnatelj napominjući kako su cijeli prizoru vidjeli jedan razred  i tri dežurna učenika.

Sutra u njihovu školu, zbog posljedica koje bi djeca mogla imati, iz Zagreba dolazi poseban tim za krizne situacije.

Policijski očevid još traje, a motivi dječakovog poteza zasad nisu poznati.

I.K.
Foto: IV OŠ Varaždin, Damir Vrbanec, VTV Televizija; RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara