Vasi Brkiću pozicija i funkcije nisu važne, ali poručuje: "Dopustite da budem vaš glas u Saboru"

Vasi Brkiću pozicija i funkcije nisu važne, ali poručuje: "Dopustite da budem vaš glas u Saboru"

Foto: Hina, Facebook

ZAMJENIK predsjednika HDZ-a, Milijan Brkić, u objavi na Facebooku ustvrdio je da je na osobni zahtjev posljednji 14. na listi u II izbornoj jedinici te je pozvao građane da glasaju za njega.

Napisao je kako kampanja treba biti usmjerena na konkretne probleme sredine tako da se konačno u Hrvatskom saboru čuje glas naroda, ocijenivši da je Izborni program HDZ-a "jedan od najboljih programa od neovisnosti i izvrsna podloga za djelovanje, prosperitetnu i bolju Hrvatsku".

Brkić, piše, smatra da se političari moraju više baviti ljudima, a manje samima sobom i da pozicije i funkcije nisu važne, a u isto vrijeme poziva ljude da glasaju za njega.

"Mislim da kampanja treba biti usmjerena na konkretne probleme sredine tako da se konačno u Hrvatskom saboru čuje glas naroda. Građane treba slušati i prenijeti njihov glas u Hrvatski sabor. Izborni program HDZ-a na ovim izborima jedan je od najboljih programa od neovisnosti i izvrsna je podloga za djelovanje, prosperitetnu i bolju Hrvatsku", ističe Brkić.

Napominje da osim što će dati sve od sebe da ispuni izborni program HDZ-a, želi ispuniti i očekivanja hrvatskih birača i biti glas naroda u Hrvatskom saboru. "Ali, osim što ću dati sve od sebe da ispunim izborni program stranke, želim ispuniti i vaša očekivanja i biti VAŠ GLAS u Hrvatskom saboru. Dopustite da budem vaš glas u Hrvatskom saboru !!!", piše Brkić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara