Vaso Brkić napokon potvrdio: Neću se kandidirati za predsjednika HDZ-a

Vaso Brkić napokon potvrdio: Neću se kandidirati za predsjednika HDZ-a

Foto: Hina

MILIJAN Vaso Brkić dugo je vremena slovio kao jedan od kandidata za predsjednika HDZ-a. Nesuđeni ministar branitelja tako se i posljednjih tjedana spominjao kao jedan od kandidata. No posljednjih dana njegovo se ime sve rjeđe spominjalo u tom kontekstu. Danas je sam putem Facebooka potvrdio kako se ipak neće kandidirati.

Ponosan sam na demokratske procese u HDZ-u, radosno i pun optimizma gledam u budućnost. Pozitivne promjene koje smo pokrenuli nitko ne može zaustaviti. Svatko od nas treba pridonijeti u segmentu kojeg najbolje poznaje.

U nekoliko navrata, a na pitanje medija i javnosti, rekao sam kako ću odluku o svojoj kandidaturi za predsjednika HDZ-a, donijeti do kraja tjedna pa s ciljem dosljednosti, vjerodostojnosti i pravovremenog informiranja javnosti smatram potrebnim izvijestiti vas kako se neću kandidirati za časnu dužnost predsjednika Hrvatske demokratske zajednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svojoj stranci i našoj Hrvatskoj mogu bolje pridonijeti na drugi način. Svojim predanim radom pridonosit ću boljitku stranke kao izabrani zamjenik predsjednika HDZ-a. U ovim vremenima, iznimno je važno PREPOZNATI VRIJEME, biti SVOJ i biti ODGOVORAN.

Veliki sam optimist i uvjeren sam kako ćemo na predstojećim parlamentarnim izborima dobiti povjerenje birača našim radom, integritetom, kredibilitetom, autentičnošću i zajedništvom. Želimo pokazati i dokazati da je HDZ PRAVI ODABIR.

Preuzmimo ODGOVORNOST na svim razinama bez obzira na trenutne funkcije. Budimo mudri i svi djelujmo zajedno jer nitko nije bolji i nitko nije lošiji. Sada je vrijeme da svi damo najbolje od sebe i krenemo u nesebičnu bitku za napredak jedine nam Hrvatske i zajedno se borimo za bolji život našeg naroda", napisao je Milijan Brkić koji često putem Facebooka motivacijskim porukama o zajedništvu pokušava mobilizirati simpatizere.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara